Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

събота, 14 декември 2013 г.

Сидеров и бъдещите му жертви

След появата на снимките от луксозните преживявания на въпросния "националист", няколко от обслужващите го в българското народно събрание се хвърлиха да го бранят с всички сили. Според възможностите им, разбира се - с обиди, истерични крясъци и други поведенчески отклонения. Но това не се случва за първи път, а вероятно няма да е и за последен. Да си спомним някои от другите бранители на "националистическия" вожд, като например: Павката Чернев, Миткото Стоянов, Капката Сидерова и Стелата Банкова. Споменатите правеха същото в продължение на известно време. Самоотвержено влизаха в ролята на предпазителите за вожда, а когато на последния му омръзна да му лижат топките, те на мига станаха продажници и предатели. Към момента до един съжаляват, че са познавали този луксозен екземпляр.
Няма нищо изненадващо в поведението на "националистическия" вожд към антуража му. За такива хора това поведение е най-малкото обичайно. Севернокорейският диктатор Ким очисти чичо си тези дни. Не му харесало нещо и... До вчера му е бил най-близкия, съветник, ментор, роднина, а от днес е вредител подлежащ на унищожение. Сидеров не разполага с такава власт за саморазправа с "изменниците", което означава, че когато днешните му прислужници се превърнат в нежелана част от заобикалящия го пейзаж, най-вероятно ще оживеят подобно на предшествениците им.
Въпросът е не дали, а кога ще изпаднат в немилост пред този луксозен вожд. Защото това поведение е обичайно за такива хора.

2 коментара:

  1. Митко, не сучайно телевизията му се казва "Алфа". Нали знаеш, че в глутницата има "алфа" водач, а другите му се подчиняват и го пазят. "Атака" е една вълча глутница. Бай Стоян

    ОтговорИзтриване
  2. Вълча глутница?По-скоро въшливи псета.

    ОтговорИзтриване