Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

четвъртък, 8 декември 2011 г.

110

Дневник уволни, цитирам: "най-добрата си коментаторка".
Поне две интернет издания въртят текст по повод уволнението на коментаторката Любослава Русева. С риск да ядосам тоя-оня ще кажа, че отдавна трябваше да я разкарат.
Само българска черта ли е това или навсякъде изданията се карат на конкуренцията за кадровата политика. Мисля си, че вместо да жалят, би било по-логично веднага да я наемат. Всичко различно от това не се връзва.
Не се съмнявам, че коментаторката ще успее да се вреди някъде. Я в Работниическо дело, я в Либерален преглед, я в някое подобно издание.

1 коментар:

  1. Не са я уволнили,просто са и намалили заплатата и са я оставили с "неясни" функции, което наистина си е един по-перфиден начин за отстраняване (смях)
    Не я мисли, Журналист като нея се оправя, била в списание "Тема" вече, а наведени вестници и преди и сега, с лопата да ги ринеш, разликата е, че сегашните не стават и за бърсане на задник, не е рентабилно, много са скъпи (смях), предишните поне бяха на дотации и струваха жълти стотинки...

    ОтговорИзтриване