Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

Пич си търси нова работа

Здравейте.
Пичът съм аз и си търся нова работа. Идеята да пусна тази своеобразна обява не е нова, но по различни причини все я отлагах. Главно поради ангажименти и недостиг на време. Както може би вече се досещате, това не е типичния случай на някой, който си търси някаква работа за да върже двата края. Не е това. Имам си. Е, вярно, че е малко банална и не ми носи достатъчно удовлетворение. Всъщност, това е причината да си потърся нещо ново.
Може би мнозина от вас ще си кажат - що за странна обява е това, за какъв се мисли тоя. Имате право да се чудите, дреме ми (смех). Това е моят начин към този момент. Както споменах, обстоятелствата ми дават позицията да избирам. Скоро ставам на 36 и никак не се виждам да ровя в обяви и да ходя на интервюта, редом с разни току-що дипломирали се дупета. Още повече, че ситуацията не го налага.
Големият ми проблем е, че не съм съвсем сигурен какво точно търся. Имам някои насоки, обаче те са по-скоро рамкови, отколкото конкретни. Ако трябва да опиша търсената работа с няколко думи, то те ще са тези - хм, трудно е.
Не зная каква точно ще бъде новата ми работа, не зная дали изобщо ще намеря, каквото търся, но при всички положения знам основните й характеристики:
- да е удовлетворяваща;
- да дава възможност за рагръщане на целия ми потенциал;
- да носи признание;
- освен личната полза, да носи и някаква обществена такава;
- да ми даде добавена стойност и авторитет.

Ами това е. За малко да пропусна да спомена с няколко думи за себе си.
Почти на 36 съм. Имам вишу, както се казва, но това едва ли значи много в настоящата деградация (смех). По образование съм историк - магистърска степен от Великотърновския. Притежавам известни аналитични умения. За сега толкова.
Ако някой се интересува, знаете - ще трябва да се представите. Не бих работил за всеки и на всяка цена.

Можете да се свържете с мен, чрез лично съобщение във фейсбук. Ако разговорът има потенциал за развитие ще си разменим мейлите и т.н.. Мисля, че настройката е такава, че всеки да може да ми пише, но ако случайно нещо се е объркало, винаги можете да се направите на мой приятел.Митко Василев