Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

сряда, 20 март 2013 г.

ИЗБОРИ 2013. Следизборно фиаско на предизборните илюзии

След като бяха дефинирани основните проблеми, а именно безработицата, безпаричието и безпътицата, сега е съвсем в реда на нещата, който вземе властта да започне усилено да труди на този фронт. Няма голямо значение дали следващото мнозинство ще е доминирано от ГЕРБ или БСП, все това ни чака. Едните са перманентно загрижени, а гербавите наскоро преоткриха топлата вода - че не са свършили нищо от важното и щели да се поправят. И в двата случая това означава едно - изпомпване на обществени и европейски пари и наливането им в субисдирана заетост. Последното не даде резултат по времето на бесепарското управление, няма да даде по време на сегашното служебно правителство, както и в бъдеще време след изборите. В замяна на това и без друго достатъчно изтормозеният пазар на труда ще получи поредната доза управленски шамари. Вероятно ще вдигнат и данъците, защото това струва пари.
Та, така.
Другото за след изборите е, че ще потънат гемиите на надеждата, че някой ще те пусне да определяш курса на неговата лодка.
Това е за нещастниците, които имат подобни илюзии - не, няма да ви позволят. Айде, лека вечер от мене :)



шервайте, да мога да се изтъкна :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар