Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

петък, 5 април 2013 г.

ИЗБОРИ 2013 - Пълна бутафория


Уж избори идат, а в пропагандите на "политическите играчи" все така липсват Икономиката и Политиката. Някой да е чул нещо за икономика и политика? Вместо това сме свидетели на опити за правене на "фатки" с пробутване на певачи, боречки, порнографи и футболисти за привличане на електората и петдесетте лева, които вървят в добавка на гласа му.
Че политическия дефицит създава икономически проблеми и че икономическия дефицит прави политически сътресения... е, това не изглежда да е важно.
За капак гледам, че моя "приятел" Светльо пак се е кандидатирал, сякаш да потвърди думите ми, че за да те вземат на сериозно трябва да си в политиката, иначе си оставаш в графата "разни и забавни".
И така си вървят нещата, а народа ги псува и точи лиги за поредния натрупан джакпот от тотото. А други също се канят, но за друго. Ще се явяват, ще се пробват - казва си чиляка - няма лошо, нека. И те-другите така мислят. Мислят си и друго - че и да не се уредят с депутатски трон, ако успеят да докарат до вземане на държавната субсидия, джакпот не им требе.
Яко, а?





the new "БЛОГОВО" - Група за споделяне и следене на блогове