Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

вторник, 30 април 2013 г.

ИЗМАМНИЦИ

"Всичките са маскари" не е никак пресилено, когато стане дума за български политици, политически активисти и симпатизанти. Това важи с още по-голяма сила, когато става дума за споменатите, но вече в интернет. Достатъчно е човек да погледне, която и да е произволно избрана политическа анкета, в който и да е сайт, на който и да е собственик, за да се убеди във верността на това, което казвам по адрес на въпросните, не знам как да ги нарека. Няма да намерите и едно онлайн допитване, което да не е опорочено. Иначе всички искат честни избори.
На нормалния човек е някак трудно да си представи, че хората, които лъжат (кого лъжат и те не знаят) манипулирайки едни нищо и никакви анкетки в разни мижави сайтчета, не биха фалшифицирали по най-бруталния начин всички избори, до които се докоснат.
Е, има и изключения, ако трябва да съм докрай честен. Не, че трябва на тоя фон.



the new "БЛОГОВО" - Група за споделяне и следене на блогове

2 коментара:

  1. А според теб кое е меродавно като прогнози за тези избори?

    ОтговорИзтриване
  2. Никое. Най-точната социология е самият изборен резултат (ако са честни изборите, което не вярвам да стане). Това е и единствената смислена, всичко друго е - мижи да те лажем.

    ОтговорИзтриване