Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

петък, 19 август 2011 г.

007

Първото напиване на повечето хора се е случило или на някой ученически лагер, или по време на годишната екскурзия. Най-хубавото време беше в края на май, когато идваше ходенето на екскурзия. Правят го и сегашните седмокласници. На една екскурзия в Стара Загора отидохме в нещо средно между ресторант една звезда и столова. Беше на самообслужване. На касата стана засечка: "Къде си мислите, че отивате с тия бири?". Предната вечер бяхме в Казанлък и нямаше проблем. Беше няколко дни преди световното в Италия. Бяхме в седми клас и за нас беше нещо нормално.
Чиста проба алкохолен туризъм.
Не сме рипали от терасите в басейна. Сигурно сме щели и това да правим, но къде ти басейни в ония години. Днешните са по-облагодетелтвани откъм възможности за дивеене. В последно време често се говори за така наречените балконинг и пиянинг. От някаква крайморска община казали, че не могат да вземат отношение. Не можели да искат документите на хлапетата, щото онези били чужденци. Как ли разбират кой е малолетен и кой е чужденец. Сигурно минават специално обучение, да речем по ясновидство. Когато го спирал някой милиционер да му се скара, че ходи с дънки, Стефан Данаилов му проговарял на френски и се спасявал. Изглежда някогашните милиционери са минавали същия курс. Традициите са хубаво нещо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар