Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

сряда, 11 юли 2012 г.

Селинджър

Някакъв търгува кола и от новините го прихващат да дава мнение за новата здравноосигурителна хрумка. Онзи, така, нещо не му беше много удобно, а и май го беше страх да не даде грешен отговор, но, като че ли уцели. Даже се аргументира - хубаво е, защото ще се види, че онзи отсреща е изряден и е хубаво, защото... мрън-мрън, защото щяло да може да се види, че си си платил здравната осигуровка.

Мен лично, такива кретени ми идва да ги бия по ушите, докат им паднат от главите. На всичкото отгоре тоя има същите граждански права, като мен - градския човек. Има и същата относителна тежест да посочи кой и какво да прави през следващите четири години. Принципно това не ми пречи. Има правото човека да бъде дебилен, ама много са тия, като него, мамка им. Гледа все едно е на викторина - "познах ли отговора?". Не знам с бонбонче ли чакаше да го наградят. Деа и малоумниците смотани, да се връщат по въшливите си землянки и да вървят на майната си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар