Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

вторник, 2 юли 2013 г.

Сганта да се маха, пък после накъдето ни видят очите

Трудно ми е да гледам обективно на ситуацията в момента, защото имам отношение и позиция към случващото се. На първо време искам това правителство да се маха. А после да се раздадат карти от същото тесте. И така, докато не сколасаме да се организираме в собствена партия. Засега толкова, това имаме. Криво ми е, че ще стане така, но няма значение. Трябва да се маха. Ненормално е правителството да живее благодарение волята, желанието и халюцинациите на един психопат. То е мъртво отвътре. Трябва да се махне преди да е ни е увредило повече. Всеки ден съществуване на това нелепо управление ще бъде в повече. Заслужава си да поемем риска и да раздадем от същия комплект карти. За повече би било прекалено да мечтаем. А и то с мечти не става, ясно е.

2 коментара:

  1. Да се маха, но не искам разни мазни, подплатени с мръсни пари активисти да ми се навират за лидери и да ме представят наужким, докато всъщност само бавят процеса, за да се организират господарите им. Тук директно мога да назова Асен Генов и блогър свитата му, които са токова вредни колкото и политиците които мнимо атакуват.
    Нека се разровим и потърсим млади хора с практи4ески и академи4ен опит, ако щете от 4ужбина. От институциите и държавната администрация да се излъ4ат кадри от НЕклю4ови позиции, без директен допир с корупция, хора, които познават системата отвътре, но не са облагодетелствани от нея. И това няма да стане на протестите. Тези хора са вероятно заети или дал4е или са заплашени от системата ако протестират.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тия подготвени и както ги споменаваш хора, би следвало да имат на разположение и някаква свръхестествена дарба, защото принципа на политиката е малко по-различен - първо някой трябва да им каже какво да правят.

      Изтриване