Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

събота, 1 октомври 2011 г.

038

Мегабрутално. Много прилича на ситуацията при нас. Само дето тоя път ще отида с кеф да гласувам и на двата вида избори. Сега за разлика от друг път не мога да кажа, че няма за кого. Не ми се случвало да давам вот "против' или за да се махне еди кой си и затова не всеки път ходя на избори, но сега се получи идеално. Сегашният кмет трябва да се маха, а си имам и кандидат, който знам, че е годен.
Малко странно се нареди при нас.
Първият ни седесарски кмет се завръща в местната политика след 16 години доброволно изгнание. Недостатък е, че се явява от името на ГЕРБ, но това мога да го преглътна. Навремето не съм гласувал за него, понеже бях малък, но мнението ми е добро за човека. От друга страна настоящия хубостник също започна като седесарски, но сега се явява от подмененото ВМРО. Съветническата им листа е под друго заглавие, ще ги питам после :D :D :D
За кмет имам избор, а за президент ще е Бате Гойко от Хиподил ;)

5 коментара:

  1. За Светльо може и аз да пусна за майтап, въпреки че президентските не ме интересуват. За кмет обаче, нямам повод и за отрицателен вот. Старият няма да се кандидатира, а новите са пълна скръб:)

    ОтговорИзтриване
  2. И на мене ми се струва, че кметските са по-важните избори.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудех се дали да пусна вместо бюлетина сминката на Чочко (кучето на Славунчо) или да гласувам за Светльо, може би е по-добре да избера втория вариант. А за кмет няма да гласувам, няма за кого.

    ОтговорИзтриване
  4. При вас наистина няма, нали за София става дума?

    ОтговорИзтриване