Да се казва, че едните са добри, защото другите са лоши, е като да се каже, че свинските говна са вкусни, защото кравешките са отвратителни.

събота, 25 февруари 2012 г.

К'во, да ви ръкопляскам ли бе!? (150)

Кажеш, че не правят нещата като хората - ахаа, значи ти си от бесепето. Айде, почнете да ги правите като хората и ще стана от вас.

Това не е наред, онова не е наред, като не си доволен си от бесепето. Вчера стана дума - това, това, това не е направено. Няма кой да го свърши от години. Ама видите ли, онези предишните били виновни.
Боли ме мене фара кой е виновен - работата не е свършена и трябва да се свърши. Нищо не е като хората и никой не ебава да се запусне. За какво седят там. Ясно е за какво, за заплата и некой лев от ходатайстване. Добре де, ама мене това хич не ме устройва. От бесепето съм бил.
К'во, да ви ръкопляскам ли бе!?

Лятото или беше миналото лято, бяха хванали някакви проститутки край Варна и ги глобили по член некой си за безделничество. Законодателството е от 68-ма и само се докърпва. То вярно, че на някои хора още им се насълзяват очите, като се сетят как е било едно време - срещне те милиционера, дай си паспорта и като не види в полето месторабота - бам-бам някалко шута с колена в хълбоците и те завлече в некое ТПК. По тоя същия член за безделничеството.
А така и нямаме наказателен кодекс със света. Няма кой да го направи. Шест-седем събрания се смениха и нищо, що така? За безделничество ги прибрали, че то половината държава е от безделници - изгонили го от работа, шляе се - безделник. За какво говорим? Срамота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар